Miami

Semestern är fortfarande lika bra, om inte ännu bättre. South beach är jätte fint, ännu finare vatten än key west och vädret kan vi inte ha mer tur med. Precis när vi satte oss i bilen i går och skulle lämna key west så började det regna. Och när vi stiger ur bilen i Miami så spricker solen fram och idag har v haft strålande sol hela dagen. Innan vi lämnade key west så stannade vi till vid southernmost point in the US och 90 miles to Cuba. Spöregnade dock så vi fotade från bilen haha.

Bilresan tillbaka gick fint, hittade en bättre väg så det tog 1,5 timme snabbare, vi lämnade tillbaka den vid Miami flygplats och direkt när vi parkerar bilen så kommer 6 killar fram till bilen och ska hjälpa oss med packningen, dem öppnar baggaget och ser kaoset "wow haha, take your time" Där låg våra kellogs k paket, chewybars, vatten och mjölkflaskor, kläder överallt, massa småpåsar och våra väskor. Sen skjutsade ena killen oss till terminalerna där vi mötte upp Maja. Begav oss mot South beach och letade upp våra hotell. Hotellet är perfekt, ungdomshotell som ordnar massa fester, pool, fräscha rum och så centralt det bara kan bli. Igår gick till en lounge där maja och lindsey käkade och sen träffade vi en kille som tog oss till Mokai, en klubb. Grym musik! Gick hem vid 3 och idag sov vi ut till 12, gick ner till stranden och låg där och stekte hela dagen. Klarade mig undan brännan idag. Det gick förbi massa promoters som bjöd in oss till olika fester i veckan, så nu har vi lite att välja mellan.

Vi njöt av fransk middag ikväll och nu har vi chillat massa på rummet, ska snart iväg och träffa lindsey och maja.

Hur är det hemma ?? Saknar er!

Hotel California

Baren var grym, livemusik, varma vindar, palmer och goda drinkar. När vi gick hem så stannade vi till i en liten souvenir butik och Jessica kollade på presenter till värdbarnen. Hon klämde sönder en sånn glaskula med grejer i som man skakar på haha, dont know the name, hon får panik och ser en lapp där det står "If you brake it, you to pay it". Hon ropar på mig och Amanda och dem två springer ut, jag var i en annan del av affären och går ut efter dem. Hahaha jag säger till Jessica att expediten ropade på henne (VILKET HAN INTE GJORDE) hahaha så kul hon tror fortfarande det, så hon kommer få reda på det genom detta inlägget. I vilket fall som så kutade hon och Amanda ifårn affären när jag sa det och därmed så tappade jag bort dem och fick gå genom hela jävla key west hem själv.

Hoppas ni fick en bra workout, Don't ever trust my pokerface ;)

Imorgon bär det av till Miami, in i vår lilla brum brum igen, It's time to get awesome my friends !!

I used to dream about the life I'm living now

Ännu en underbar dag, började dagen med Kellog's special k och sen har vi legat på stranden hela dagen. Vit strand, riktigt karibien blått vatten, palmer och strålande sol. Här är hur varmt som helst, vi har bränt oss lite smått allihopa, trots solkrämen. Nu är vi på hotellrummet och duschar. Ikväll ska vi ut och sätta oss på en bar eller nånting, efter att vi fått nån mat i magen!

 



















Bilder från igår och idag från Amandas kamera, paradise for real!

Key West

Jag älskar denna semestern. Och jag älskar att ci har internet överallt så jag kan uppdatera, mindre jobbigt när man kommer hem. Vi kom fram till Atlanta efter första planet, men väl där så hade dem inte vårat baggage, såklart. Vi hade det som handbagage men dem tog det vid våran hastiga boarding för att det var för stort, men vi skulle få det så fort vi gick av planet igen, eftersom planen är så små. Men där va inget bagage, dem hade skrivigt fel ankomst ort på lappen så det tog Atlanta. Vi hade en timme på oss det var inte en chans att vi skulle hinna gå t till baggage claim och hämta dem och sen gå igenom security igen på världens mest trafikerade flygplats. Men det löste sig till slut, vi jagade 3 anställa på flygplatsen och dem tog hand om det. Nästa flyg var också fullbokat, dock inte vi som var drabbade denna gången men vi ville ha våra 2 roundtrip biljetter så kollade igen, men det var för sent. Kommer på planet och Amandas säte är upptaget haha, men han flyttar sig snällt till ett annat säte. På flygplatsen möttes vi av extrem värme och begav oss mot enterprice där vi hyrt bil. Vi fick en gul racer chevrolet, den är grym haha! Perfekt för 3 svenskar brudar på roadtrip. Vi började vår roadtrip efter ett besök på Subway. 5 timmar tog det, hur fint som helst när vi körde, långa broar och tusen öar med småhamnar, lyxiga båtar, fiskare och färgglada hus. Vi stannade till vid ett motel för att byta förare, det visade sig vara en liten brygga med stolar och palmer där vi satt och kollade på solnedgången med fötterna i varmt havsvatten. Helt otrolig utsikt, det var som en dröm.

Nu är vi framme på Key West på vårat hostel som vi delar med en liten asiat frn Atlanta. Vi har käkat pizza nere vid en pier och nu ska vi få oss några timmars sömn. Imorgon blir det stranden hela dagen.


På planet

Då var vi på väg, sitter med en kaffe i handen på planet påväg till Atlanta, GA. Jessica sover brevid mig. Vi höll på att bli nekade boarding pga av att Amanda inte hade något säte, alltså var planet fullbokat med 5 platser så då tar dem en i 5 olika sällskap som inte får säte och därmed inte får boarda planet. Hur idiotiskt som helst, vi erbjöd oss först att ge upp våra säten till andra eftersom Amanda ändå inte kom med och vi skulle få 2 roundtrip tickets var för det. Men dem skulle ta oss till La guardia airport och vi skulle inte vara framme förän vid 8 ikväll istället för 1. Men i sista sekund så ger en familj upp eftersom inte alla har platser så Amanda får säte iallafall. Vi fick springa på och nu mina vänner, ÄR VI PÅ VÄG!!!

Har en timme i Atlanta att roa oss på och sen går nästa flyg mot Ft Lauderdale, AWESOME!

Btw, Amanda vet inte hur man använder kranen på planet, over and out. More update is coming.

Räknar ner timmarna..

Dagen har varit lång, Jessica ringde och väckte mig halv 9 då hon stog utanför och ville ha frukost, vilket jag inte hade för allt är gammalt i kylen, det blir så när man har strömavbrott och sen åker på semster direkt efter, så det så. Men lite pannkakor kunde vi röra ihop med den sura mjölken haha, dem var goda, ingen ide att få panik.
Begav oss till college, väldigt otaggade. Hamnade i ett klassrum med enbart asiater med värsta ryggsäckarna och böcker. Själva kommer vi i mjukisdrässarna, jessicas michael kors väska, en rosa penna och ett utrivet papper ur ett block, kan inte påstå att jag kände mig hemma. Som tur var så skulle vi inte vara där heller, vi kom bara in en snabbis och visade alla hur svenska vi var. Fel klassrum, fel kurs, fel dag, fel allting. Hon insisterade på att vår kurs var på torsdagar, vilket vi var helt säkra på var fel, fredagar var våran dag. Haha, vi skrattar ikapp och går ut ur klassrummet så snabbt vi kan så den lite mer seeeeeriösa klassen kan starta utan virriga svenskar i spetsen.

Därmed fick vi mer tid hemma, skrev ut bekräftelser på alla bokningar och visum/försäkringspapper, åt mer pannakakor, släppte ut lite resfeber, ringde våra mammor och sen övergav Jessica mig. Sen dess har jag ring farmor, mormor, morfar, pappa, bränt 3 awesome skivor till våran roadtrip, packat mer, börjat tvätta san diego kläderna och nu hade jag tänkt ta en dusch. Jag är så jäkla redo för MIAMI BITCH!


San Diego Part 1








































I will, soon

Btw, snön måste bort från min blogg haha, jag ber om ursäkt för det. Ser inte så snyggt ut med snö på strandbilder!

unpacking and packing

I'm home, känns skönt, bättre än väntat haha. Det var inte jätte jobbigt att lämna kalifornien och solen eftersom jag vet att en vecka i Miami och Key West väntar med brudarna, jag är så galet taggad, spring break my friends !!!

Jag har massa att göra imorgon innan jag åker och klockan är redan 12, dock inte så trött eftersom jag är inne i kaliforniens tidszon men ändå- jag har massa tvätt, unpacking, packing, fixa pengar, college, skype dater osv. Också bloggningen såklart, bilderna ska in innan jag åker det lovar jag, kanske trycker in några ikväll, who knows!




Last day in Cali

Hemma fran en dag pa stranden, brun och fin. Kanonvader hela dagen. Lag och spanade in alla surfarna ute i vattnet, kollade pa utsikten upp mot bergen och njot av att fa sand mellan tarna. Det ar precis sahar jag vill bo.

Imorgon aker jag hem, hemma pa kvallen, lokal tid. Sa bilder och allting far ni pa fredag.

Jag tackar Familjen och Californien for en obeskrivlig vecka, allt har varit sa bra som det bara kunnat bli och Californien ar mitt nya favoritstalle pa jorden. I'll be back, soon!

Another day in the golden state

Tiden gar snabbt, alldeles for snabbt. Redan tisdag och lunchtid torsdag sa aker jag hem, inte okej.
Igar fick jag lana bilen och aka till San Diego Zoo, varldskant zoo. Var val dock inget speciellt, jatte fint zoo men det har dem flesta varit som jag besokt. Men jag fick se 3 sma pandor, vet jag inte om jag gjort innan faktikst, urgulliga.

Idag far jag lana bilen igen och ska ta mig till Fashion Valley ett shoppingcenter en bit ifran, ga dar lite och sen ska jag hoppa pa ett tag dar och ta mig in till downtown :) Sen ikvall efter middagen sa ska jag och Caroline (mamman i huset) aka och shoppa. Dagarna ar fullspackade, det gillar vi!

Alla bilder far ni pa fredag nar jag kommer hem, hall ut!

San diego is the love of my life

En liten kort uppdatering fran San Diego och California. Jag har det sa bra som man bara kan ha det. San Diego ar det vackraste stallet jag nagonsin varit pa och jag forstar inte riktigt vad jag gor i New York haha!
Vi har varit runt om och kollat turiststallen, utsiktsplatser, bbq hos andra svenskar och idag har jag gatt langs boardwalken i Pacific beach och La jolla och kollat surfarna och alla pirer. Shoppat i dem sma butikerna langs stranden och njutit av solen.


One day I'm gonna live in California

I'm Awesome

Då var det mesta fixat inför resan, lite små grejer kvar bara. Sitter med mina flygbiljetter i handen, precis checkat in online, Taxi till flygplatsen är beställd och väskan är packad. I'm sooooo excited!

Ska bli så jäkla underbart med semester, sol bad och stränder, även om sommaren faktikst redan kommit till NY. 22 grader har vi haft idag. Jag klagar då inte.
Gick upp vid 8 imorse och hjälpte familjen en timme innan dem drog iväg, fick två bamsekramar av barnen och sen vinkade jag iväg dem. Efter det var det dags att köra vovven till country retreat igen så iväg på nästa roadtrip och fick sällskap av Jessica, of course! Sen gjorde vi ärenden och åkte vidare till Amanda och the broooonx, fina områden det där. Satte oss på Amandas utsiktsplats och glodde på våran vackra skyline med jordgubbar och en bebis i handen.

Nu sitter jag och väntar på tjejerna som ska komma hit och grilla ikväll, tjillevippen


Jessica and her homie











Känns som alla rubriker har samma namn

Tänkte lägga in bilder från tiden jag missat blogga från, har nästan glömt vad som hänt, den här veckan har varit väldigt stressig, mycket strul och långa dagar. Men jag slänger in bilderna som ligger på min kamera så kommer nog minnena tillbaka. Orkar inte ligga efter med bloggningen redan innan jag ger mig iväg på äventyr


Vår kock på restaurangen där vi hade Elinas avskedsfest. Japanskt steak house, underbar kväll med rolig underhållning, efter restaurangen så gick vi och såg Remember me, en väldigt märklig film, fast bra!




Fab 5, ignorera Amanda, det är okej!


Elinas hejdåfika på Starbuck timmarna innan hon beger sig till Newark och stormen intar Scarsdale


Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiin


<3


Skål!


Lunch på White plains Diner






Bilder från stormen.. här va det bara att vända på vrålåket!


Jessica, katten, stearinljus och massa filtar


Hus som är träffade






Anledning till strömlöst i Scarsdale ? haha


Världens bästa hostkids på skidor





That's it. Nu ska jag ladda för en sista jobbdag imorgon, skolorna är öppna igen så dagen ska nog gå fort!



Dora explora is back in florida

Hallelujah genratorn är i full gång och vi har internet, den dånar lite väl mycket men vad gör man inte för lite ström! Idag väntas 17 C i Scarsdale, hur underbart är inte det, byebye dunjacka! Verkar som det ska hålla i sig hela veckan.

Barnen är i duschen och jag tvättar kläder för fulla muggar, playdates är fixat så vi ska nog överleva denna dagen också. 

So Long

Starbucks

Jaa, här sitter jag och använder internet igen. Laddar mobiler och liknande. Fortfarande inte hänt någonting med strömmen, elektrikern är hemma hos oss nu och försöker få igång generatorn så jag kan tvätta imorgon haha, familjen har panik när det gäller tvätten, allt ska vara packat och klart torsdagkväll och allt ligger i tvättkorgen. Imorgon åker dem båda till jobbet så jag måste få iväg barnen på playdate och tvätta alltihop, jag måste ha mitt rent också, annars får jag åka iväg med allt till tvättomat vilket jag helst slipper.

Idag tog jag med barnen och åkte skidor så vi kom ut ur huset lite, det var jätte mysigt, förmodligen sista dagen dem var öppna för allt var slask, men barnen hade skitkul och solen sken, åkte utan jackor och med solglasögonen på, härligt! Lite påskkänsla från rocksetra i Trysil höhö!

Nu börjar det dra ihop sig till Kalifornien, ska bli så himla kul. Just därför jag inte klagar på att jobba hela dagarna denna veckan haha fast det är ganska stressigt med att få klart allt, har massa grejer att fixa!
Jag stannar i kalifornien 5 dagar så jag kommer hem nästa torsdag igen. Sen åker jag vidare till Miami på lördagmorgon, landar i Fort lauderdale och där har vi en hyrbil som väntar på oss, sen ger vi oss iväg på roadtrip till Key West, stannar 2 dagar där och sen tillbaka till Miami, en vecka utan gränser. Så hur det kommer bli med uppdateringen i framtiden kan ni räkna ut själva haha, jag ska göra mitt bästa!!

Hurricane

Det ska alltid komma något ivägen för bloggandet. Denna gången en orkan haha! Vi blev träffade av den i lördags och har inte haft ström sedan dess. Det var en riktig fuling, träd har rasat i hela Westchester county, Scarsdale ett av områderna som träffats hårdast. Det är kaos på gatorna, grannar har sprungit runt som galningar hela dagen, ingen av oss har ström och det börjar bli kallt i husen, de flesta har flytt åt olika håll men vi är fortfarande kvar i huset, ska får dit en generator imorgon kväll som ska driva dem viktigaste delarna av huset. Det är flera hus som är träffade av träd och har fått evakuera, flera hus som ligger i riskzonen också eftersom delar av vinden kommer tillbaka inatt. I genomsnitt var det 60 m/h vilket är strax över 100 km/h på vinden.

Vi har varit lyckligt lottade, än så länge. Jessica sover hos mig inatt för hennes hus är för kallt att sova i, vi ska värma varandra. Vi var på väg att bli träffade av ett träd i lördags efter vi lämnat Elina för att hon skulle åka hem. Jag saktade ner för att ett träd rasade framför mig och precis då rasar ett jätte träd precis bakom bilen rätt över el ledningarna och det blixtrar till. Där satt vi fast mellan två jätte träd och precis varit nära döden. Det var riktigt läskigt!!!

Men men jag tänkte mest meddela att jag lever så ni behöver inte oroa er om ni hört något på nyheter, strömmen ska komma tillbaka i slutet av veckan och då åker jag till Kalifornien så hur mycket bloggande det blir i veckan vet jag inte, så fort jag får tillgång till internet så uppdaterar jag er.

Hoppas allt är bra med er där hemma :)

TGIF

Elinas sista kväll i USA blev så lyckad den bara kunde bli, what a great team!

Nu ska vi sova och uppdatering får ni antöööögligen på söndag som vanligt

Alice in wonderland

Det är lite sorliga tider i vänkretsen för stunden, dagarna går och tiden med Elina blir mindre och mindre. Vi fikade med henne och den nya au pairen i Rye idag. Hon var hur gullig som helst och kommer säkert passa perfekt in bland oss, en till skövde bor! Det känns väldigt konstigt att Elina åker, man kommer så nära sina kompisar här, vi umgås med varandra 24/7 och sitter alla i samma båt. Elina är en i gänget och det kommer bli ett hål, helt klart! Men vi har fortfarande 2 dagar kvar, än är det inte över :)

Nu ikväll tog jag med mig barnen på Alice in wonderland 3D, snodde dem från föräldrarna så dem kunde gå ut och käka lite själva. Vi fick med oss dem nya grannarna som flyttat in för nån vecka sedan, jätte trevliga och barnen kom bra överrens, kalas! Filmen var kanon, jag gillade den. Blir lätt yr av 3D filmer dock haha men det är smällar man får ta. Föräldrarna var fortfarande inte hemma när vi kom hem så jag gjorde dem redo för sängen och läste sagor för dem tills päronen var hemma igen. Då kom Elina förbi en sväng och vi pratade en stund utanför mitt hus med snacks från Gallerian. Kvällen kunde inte slutat bättre!


Time for bed

Blev aldrig skidåkning idag, jag precis som många andra mammor vid skolan hade blandat ihop halvdagarna. det var bara kindergarden 1st and 2nd graders som hade halvdag, vilket innebär att Edward hade heldag i skolan. Det får bli nästa vecka!

Nu ska jag släcka och sova, är alldeles för trött för att uppdatera bloggen!

Over and out.

Till dig som kommenterat min blogg om Besmira, det var hon jag umgicks med i helgen ja! :)

Key West

Sooool igen, tog sparcykeln till skolan idag och barnen jublade över att gå utan jacka, ibland är livet bra!
Barnen har halvdag idag så efter jag hämtat dem klockan 12 så ska vi packa ner lite varm chocklad och snacks och bege oss mot Thunder ridge ski area för lite skidåkning innan säsongen tar slut. Vädret kan inte bli bättre för skidåkning!

Sitter med Jessica och planerar Miami, vi förlorade vårat boende, förmodligen blivit lurade, killen som skulle hyra ut till oss har gått upp i rök. Smått panik har vi haft, 8 dagar i Miami med non refundable flygbiljett och inget boende. Men vi börjar se ljuset i tunneln. Det lutar åt att hyra en bil i Fort lauderdale där vi landar och köra ner till Key West, bo på billigt hostel där i 2 dagar och sen åka till south beach och bo på hotell mån - sön. Det är dem första två dagarna som är svindyra i South beach så då kan vi lika gärna bege oss ut på äventyr och se något annat. Och Key West skulle inte vara helt fel..


I miami men inte i Miami

Vädret fortsätter att överraska, fortfarande runt 15 grader varmt och strålande sol. Underbara dagar när man kan vara ute och leka med barnen, hoppa studmatta, sparka sparkcykel, leka i parken, spela basket you name it! Hela ens liv blir lättare så fort solen skiner, tyvärr ska det bara vara såhär fram tills på torsdag sen ska det regna en vecka framåt, mindre kul! Men vi njuter så länge det varar.

Idag var sista dagen på våran kurs Idioms and slang. Hade ett litet test och lämnade in uppsatser för missade lektioner. Jag kommer sakna våran lärare, hon är skön! Innan college så mötte jag och Elin upp Elina för frukost i Rye, mysiga lilla Rye, jag älskar westchester, här är så sjukt många fina små byar, enorma lyxhus överallt (Kom aldrig och klaga på att vi i westchester bor OFF från city, det är vi som har dem maffiga villorna och pimpiga bilarna, that's for sure) fina slott och kyrkor, hamnar, stränder och parker. Det kryllar av smultronställen. Iallafall vi tog en frukost på ett bagelcafe och satt ute i solen och åt. Fångar så mycket som möjligt med Elina innan hon åker på lördag.




Rye doooooooowntown


My college






Det är vår i luften

Sitter med en kaffe i handen och precis sökt på New York i min spotify och kollar igenom bilderna sen helgen. Det har varit den bästa helgen på länge, det är otroligt hur mycket lite sol kan göra. Jag hade helt ärligt glömt bort hur mycket jag älskade NY, fram tills denna helgen!

Liza kom till mig i fredags då det var planerad utgång i Chelsea. Fixade iordning oss samtidigt som barnen satt på min rygg. Hoppade på metro north in till city med Jessica. Vi åkte ner till Elin och hennes kompisar som hade hotell för helgen, fixade oss lite mer och lyssnade på grym musik! Vinkade in en gul taxi som tog oss till chelsea. Klubben erbjöd sköna människor men sämst musik på skrämmande länge. Som Jessica citerade Dj'n "Det var som om han glömt ipoden hemma och använde sina gamla skivor från 2000" Ni kan tolka den kvällen med egna ord. Men den slutade bra på "Cvs" vilket det inte var men Jessica försökte ivrigt använda sitt Cvs kort ändå haha, sen somnade vi gott på hotellet, tack så hemskt mycket för det!


Jessicas omtalade sjögräs ??


Min sköna skövdebo











Tack vare den underbara sovplatsen, vaknade vi upp mitt i downtown till strålande sol. Tog oss upp mot upper east för att möta Elina, Emma och Amanda. Det var Elinas sista helg så vi slog till med den förmodligen dyraste brunchen hittils i detta landet haha. Det enda jag hade råd med var en soppa, jag som inte ens gillar soppa, beställde i panik med Miami och Kalifornien i bakhuvudet! Bara en belgisk liten våffla kostade 12 dollar UTAN TILLBEHÖR! Skulle du lägga till lite jordgubbar eller grädde blev det 16 dollar, det är mer än hundra spänn!! Så är det att leva på Upper east, har man pengar så varför inte. Men det blev en lyckad brunch, vi traskade vidare mot dylan's candy bar mitt emot, en känd godisaffär, tyckte egentligen inte det var något speciellt eftersom Sverige är riktigt bra på godis, men för amerikanarna är det något extra ordinary. Vi åkte ner till Greenwich Village och promenerade längs Bleecker street, såg solen gå ner mellan lägenheterna i de finare områderna och besökte Marc Jacobs. Vi gick till Washington square park och satt i solen, lyssnade på musiker vid triumfen och drack kaffe från starbucks. Efter ett tag började magen skrika efter mat igen så vi tog oss till Little Italy och snabbare än vi hunnit ut ur taxin så hade en inkastare tatt tag i oss, vi fastnade för billiga priser och gick in. Det var en mycket lyckad middag där vi summerade dagen, Elinas sista dag i NYC! Jag hoppas den blev lyckad, du kommer vara saknad brevid min sida i sommar, men en dag bor vi här tillsammans i en lägenhet, that's for sure.




City girls at union square


Union square




























Puppies on sale, uptown quality and downtown prices - hemskt








Middag i Little Italy

Söndagens bilder får ni senare för nu har jag lite att stå i här hemma och jag och Jessica ska ut och gå en runda i vårvärmen. Have an awesome day!

Greenwich

Sitter och väntar på Jessica och en starbucks frappe som är på LCC möte! Vi var på utflykt till Greenwich i CT idag för att möta upp Malin för lite lunch. Låtsades att vi körde längs kaliforniens kust och istället för stora trucks och byggarbetsplatser längst I-95 så kom det svaga vindar från vågorna längst strandkanten, snygga surfare som gick upp från vattnet med sina brädor. Istället för alla träd som rasat pga tung snö så vajade palmer längs vägen och istället för rövvärme och tjocka jackor i bilen så körde vi nercabbat. Den höga musiken fanns med i båda bilder haha!
Min kalifornien dröm kommer aldrig försvinna och nu har jag ännu en chans att få den verklig!!
Du som kommenterade, jag ska stanna i min nuvarande familj året ut! Jag gör inte detta för att jag inte gillar min nuvaranade värdfamilj, jag älskar dem otroligt mycket och trivs superbra här! Jag tänker bara på min framtid och nya äventyr. Det är dags för oss augusti au pairer att tänka på förlängning, det tas upp på lcc möten och mail skickas ut. Jag har inte bestämt att jag ska förlänga men jag vill "keep my options open" hittar jag en bra familj så finns det stora chanser att jag stannar, men jag vill till en ny stad och helst västkusten denna gången eftersom jag upplevt östkusten!

Men tillbaka till Greenwich, jättemysig liten hamnstad 20 min norr om Scarsdale. Vi mötte upp Malin (Som vi var på au pair skolan med) där och lunchade på ett litet franskt cafe som vi besökt innan. Åt en väldigt god Ciabatta baguette med bacon, tomat och brieost! Tydligen så var denna gatan USA's 3 dyraste gata, det ni! Lilla greenwich i CT haha!









Extension

Började dagen med att gymma, awesome. Vidare till jessica och sova haha, hon fick fixa lunch medan jag deckade med min egna dator i henne säng. Efter jag sovit med mina svettiga gymkläder så duschade jag mig ren och satte mig till rätta vid matbordet, då ringer skolsköterskan så jag måste åka hem och hämta rena kläder till Hannah. Det var en lätt jobbdag, barnen åkte med sin pappa till tandläkaren vid halv 5 så jag fixade iordning maten tills dess att dem var hemma igen och under tiden hann jag med att låta mobiltelefonen få sig ett dopp i toastolen, det kallar jag awesome. Efter att jag meddelat värdpappisen (kunde dock inte dumförklara mig med att jag tappat den i toastolen av alla ställen) och lagt den på torkning så funkade den igen, hurray!

Nu ikväll har jag skickat in mina förlängnings ansökningar, believe it or not. Tror inte jag har nämt någonting om det innan i bloggen, men jag har i tankarna att förlänga hos en annan familj. Jag älskar min värdfamilj och jag älskar USA alldeles för mycket för att åka hem, men jag vill ha nya utmaningar och jag vill se mer av USA och en annan livsstil. Så numera är jag åter igen inne i matchningsprocessen och jag kommer önska Kalifornien. Så kanske det kan bli ännu mera spännande läsning, jag ser fram emot detta, jag älskade matchningarna: YOU HAVE A MATCH!


Bettys



Ska den åka ner i en hollister påse eller inte ? JAAA!



8 days

Jag har ett sådant shopping behov, det är ingen bra kombination med att spara semesterpengar. Hamnade på Hollister idag och blev kär i ett x antal plagg, köpte inget vilket jag nästan är stolt över. Men jag kan inte sluta tänka på jeansjackan, så fin, så söt, så somrig, SÅÅ Miami - är man värd det ? Den är ju otroligt användbar.. Mer än massa skitplagg på forever som går sönder efter 10 tvättar. Har en känsla av att det kommer bli en dyr helg också. 2 veckor till sen smäller det, semester innehållande California och San diego, där vi ska bränna pengar och leva i lyx, sen kan jag börja shoppa igen haha!

Ikväll blir det bio, tuesday night you know, cop out in mamaroneck here we come !


Awesome

Jag har ont i halsen, jag hatar det!

Förutom det har jag haft en dunderhonungs dag. Idag skulle kunna ha varit en dag då jag kunnat rädda världen från allt det onda och alla skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Men det gjorde jag aldrig!
Istället vaknade jag upp och hade en supersuper morgon med barnen som redan var vakna, jag stog med öppen mun hela morgonen och förstod aldrig riktigt vad som hände när dem gjorde allt utan att jag ens behövde nämna det, traskade iväg till skolan, brummade till gymmet med solbrillerna på och svettades lite, vidare till Jessica och äta omelett, det har blivit en liten besatthet. Precis som Jessicas förbannade torkad frukt som hon tuggar på dagarna i ända, torkat äpple, torkad mango, sjögräs, SJÖGRÄS! Jag mår nästan illa, men alla är vi olika, och någon måste komma från täby!
Vi tillbringade någon timme på starbucks och diskuterade våra awesome liv i vårat awesome land med våran awesome framtid!  Solen sken och graderna har visat 55F, JAG GILLAR'T

Barnen har skött sig bra och jag har jobbat hela kvällen! Imorgon är det tisdag igen och en vecka sedan vi såg shutter island, insane vad tiden går, snart är det helg igen!


The dolphins

Mer uppdatering från Florida haha, bättre sent än aldrig. Tänkte bjuda er på dem magnifika delfinbilderna.
Vi gjorde detta på Discovery cove som ligger precis brevid Sea world. Första delen av dagen tillbringade vi i snorkelpoolen. Vi simmade runt i grottor och bland tusentals fiskar och hajar enligt hannah haha. Klappade stingrays, står still i huvudet just nu vad det heter på svenska, help me out..

Vi åt jätte god lunch och efter det solade jag 2 timmar, jag somnade så jag hade en fin knallröd bränna efteråt. Vid halv 5 var det äntligen vår tur att simma med delfinerna. Det är ett under hur man kan träna upp delfiner som dem gör, precis som hundar. Så mycket rörelser och ljud dem uppfattar och kopplar direkt vad dem ska göra. Amazing! Vår delfin hette Iggy och var bara 2 år så han var inte fullt upplärd, det tar tydligen 4 år att träna upp en delfin! Det kändes overkligt att klappa och pussa dem. Vi fick varsin simtur, varsin puss och några fler backrubs!

En dag jag sent kommer glömma!







 













Sådär, hoppas det smakade ;)


RSS 2.0