shame on me

Ja, bloggen glömde jag bort lika snabbt! Shame on me

Det har varit en händelserik helg. Jobbat massa, sovit, lite grann inte så mycket och festat. Afterski på Laaven efter jobbet på lördagen sen utgång efter det, med ölbrillerna på. Söndagen upp och jobba, bakis som aldrig förr. Men tacka vet jag Robin som kommer in med huvudvärkstablett och räddar min dag. Hem och sova och tagga om för bransjekväll, inte lika kul och spårad som lördagen men helt okej så att säga!

Vecka 9 nu och vi var redo för ännu en vecka med kaos och sportlovsglada barn men icke, det var hur lugnt som helst, strålande sol och plusgrader så har man inget folk i stugan så kan mimmi sitta ute i solen och bara ha det gött istället, tror ni jag klagar !?! NEJ! påskväder

Nu ska jag klä mig och sen blir det pizza buffe på peppes med sindregänget! Ha en bra måndags kväll

BALI

YEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!! Då var det bokat!!!!

Oplanerat och spontant bokade jag och Johanna tur och retur flyg till Bali i Maj. Inget boende och ingenting planerat, bara ett flyg och 31 dagar i Indonesien. Christina flyttar ner dit om 2 veckor så vi ska hälsa på henne, sen resa runt i indonesien lite grann, sola, surfa, festa och bara göra precis det vi känner för i 1 månad! Det går inte beskriva hur skönt det ska bli och Indonesien, BALI, hur awesome är inte det !?!?!?!? Det behövs om vi ska klara av denna säsongen och det blir så mycket lättare att spara pengar om man har nått att se fram emot.

9 Maj åker vi från Arlanda, så har en vecka hemma innan vi drar och den tillbringar jag hos pappa i Daaaalarna!

lycklig

Nu har jag äntligen slitit klart mina 8 dagars i rad på jobb, nu är jag friiiiii som en fågel imorgon. Men bara en dag, sen kör vi 7 dagar till, v9 och stockholmarna invaderar. Sen blir det förhoppningsvis lugnt igen, när katterna är borta så dansarna råttorna på borden, bokstavligen! Läge att va trött på jobb igen ;)

Även om det är sjukt stressigt på jobbet så är det ändå riktigt kul, jag älskar att göra kunder nöjda och få det där lilla extra tacket, smilet och kronorna i dricks koppen när dem går! Sen att vissa har jävligt många skruvar lösa i huvudet och har noll förståelse för sportlovsveckor och vad vi anställda faktikst har att göra det är bara att ignorera, vi är människor, vi kan inte göra tusen saker samtidigt, vi gör allt vi kan för att ni ska få en grym semester!

Lediga dagen imorgon, tro det eller ej så har jag planerat att vara i backen 9 imon, jag är såå sugen på nypistade backar, kanske till och med lite puder om vi får snö inatt och sen en våffelfrukost på knettan! friday im in love

fotsvett

Ooooooooj vilken svettig dag, nu är vecka 8 igång, det ska gudarna veta. Helt galet mycket folk och kassan går varm på jobbet. Svårt att hinna med allt när man är själv, fylla på med varor, tömma sopor, städa, torka bord, koka kaffe, samtidigt som kön bara blir längre och längre. Det är skitkul med kunder, snacka och skämta med dem, men man börjar bli trött på rutinerna, och att vara själv, inga kollegor att dansa och sjunga med i kassan haha! Men det hindrar inte mig, jag kör på ;) Kunderna får sig ett glatt skratt!

Ikväll ska jag chilla järnet, film och mys! På det imorgon igen, ledig fredag - LÄNGTAR!


personaldaaag

Då var det söndag igen, eller den är nästan över. Eller nej, kvällen är lång och den ska bli grym. Söndagar är personalens dag och vi älskar det.
Jävligt lyckat igår, förfest hos brydarna, vidare till T2 och dansade tills fötterna blödde, på borden. Som vanligt hamnade vi i hamburgargrillen efteråt, försöker verka lika nykter varje gång man beställer, går alltid åt helvete, och varje gång försöker jag få personalrabatt, går alltid åt helvete det med! 75 JÄDRANS RIKSDALER för en hamburgare, men god är den!!! mmm

Sparken hem i alldeles för många minus, eller christina och peter tog sparken och jag sprang efter :(

Nu ska jag dra en rejäl powernap så jag orkar med kvällen, tjingeling

Trysil

Jag är tillbaka i bloggvärlden, jag har ju faktikst ett liv som är värt att skriva om. Mina dagliga äventyr äger numera rum i Trysil, fetaste skidorten i norska fjällen. Har redan gjort halva säsongen men det är mycket tid kvar och mycket kul ska hända så följ bloggen!

Jag jobbar i en väremstuga med servering på turistsenteret, har världens bästa kollegor och fjällvänner/apor, njuter av skidåkning och dricker alldeles för mycket alkohol, lever riktiga säsongslivet!

Ikväll bär det av till T2 med sindretjejerna, sparken ska med och bankkortet ska stanna hemma! SKÅL!



RSS 2.0