Memorial weekend

Det har varit halvdag i skolan, hämtade kidsen vid 12 och so far så har det varit ett lätt jobb, playdates för båda. 5 ungar i huset som alla underhåller sig själva, awesome. Börjar blir långtråkigt dock, 6 timmar utan att göra nått är seeeeegt. 2 more to go, sen gör jag middag och skjutsar Ed till Lacrosse practice och sen bär det av mot manhattan, believe it or not. Det blir mingling på empire, så värst vilt blir det nog inte (säger jag nu) eftersom att vi ska upp tidigt imorgon för att ta bussen till niagara fallen, exciting!!! Vi stannar en natt och kommer tillbaka på söndag så bloggen kommer dö igen.

Söndag är våran chans att prova på det galna söndagsutelivet eftersom vi är lediga måndag. Love memorial!

Måndag har vi inga planer ännu, city eller stranden antar jag! Bloggen kommer dööööööö

Det ekar BRA HELG!

Och grattis mamma på mors dag! Kommer inte kunna ringa dig men jag skickar all min kärlek och tacksamhet till dig! DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Godnatt

I'm back my friends!

Hoppas ni finns kvar där ute, jag ber om ursäkt för uppehållet, jag orkade bara inte. Men nu är jag back on track med lite nya skrivar krafter hoppas jag. Vi har haft en vecka med över 35 grader varmt, vi har solat och blivit ivägskrämda av duuuuucks. fula som stryk. köpt skor. fixat chase account. bokat resa till niagara falls och gått på bio, letters to Juliet, mamma SE DEN! Du kommer älska den, totally fall in love.

Imorgon är det fredag, igen!

Mer uppdatering då, höhö!

Sorry

Jag har inget bloggsug för tillfället, jag tänker låta den vara några dagar så jag blir taggad igen.
Kika tillbaka i slutet av veckan!


friday

Det blev en kväll på mexikansk uteservering, mycket mer än så blev det inte haha, vi somnade efter midnatt i queens. En väldigt trevlig kväll och bilderna får tala


 

 

 

 

 


lovely monday morning

Måndagsångest. Sov bort hela dagen igår, mådde kalas verkligen. Nu har jag nog åkt på en liten feber omgång också. Bäddade nyss barnens sängar och höll på att trilla ihop. Men kan man sjukanmäla sig som au pair ? NEJ, det är bara att gilla läget och sätta på ett litet fake smile. Helgen var i vilket fall helt totally awesome så det är okej att må lite si sådär idag, det är det värt. Jag ska berätta om den så småningom också, nu ska jag trycka i mig lite kellogs special och painkillers till frukost! Sen ska jag slå en pling till en eventuell ny au pair, en liten tyska minsann!

Hejhopp gummisnopp

Kenza

Visa Top SEK 179, Vero Moda - NELLY.COM

Kail Top SEK 649, Modström - NELLY.COM Layered Chiffon Dress SEK 499, Meteor Shower - NELLY.COM

 

Denna kvinna är så snygg!!! Och kläderna, allt finns på nelly.com och jag vill ha allting, detta är bara ett urval.

I'm in love!

 

Jag ser ut som en riktig kräfta i ansiktet, det gillar vi. Solat vid en damm i två timmar sen fick jag panik det är för varmt. Nu är det skype med en efterlängtad christina sen lite jobb med glass och studsmatta och sen bär det av in till city för drinkar på uteservering med korta shorts och snygga heels. Life is good!

 




Manor park

Yes, I did it! Jag stack till gymmet efter jag slutat och dödade några miles på crosstrainern och pumpade mina aaaaabs, ibland får jag till det. Dock äter jag chips nu hahaha jag behöver rehab!

Bilder från Manor park idag

 

 

 

 


workouts

Nyss hemkommen från dagens workout. Broadway body workout på westchester community college. Kursen suger men träningen är bra, grymma tips! Så jävla svårt att dansa till hennes hastiga rörelser när det inte ens är i takt med musiken. Sen när jag kom hem så hamnade jag på studsmattan med mina värdbarn och min värdmamma haha det måste ha sett roligt ut. Jag har haft en svacka i träningen på sistonde men nu har jag fått tillbaka suget, imorgon SKA jag ut och springa. Jag vill va snygg i city i sommar och jag vill framför allt komma hem snygg! Brun och snygg. Brännan jobbar jag på imorgon, resten av veckan och heeeeeeeeeeela nästa vecka bjuder på sol och 25 - 30 grader, kick-ass!

Sen ska vi ta en poledance class snart, det är jag taggad på! En söndag i white plains, gillar jag det så blir det ny karriär snart, haha nejdå dont freak out mom and dad!

 

Sådär mina vänner, så ska det se ut!! Muskler lär behövas

 

 

Såhär kommer jag se ut

 

 

 

Godnatt!


answers

Sådärja, lätt som en plätt. Trodde ni hade försvunnit där ute i vimlet! Svarar på era frågor med en gång så jag också visar en bra sida ;)

Hej! Läser ofta men har inte kommenterat än, så tänkte att det var ett bra tillfälle. För det första måste jag säga tack för en bra blogg! Det är jättekul att följa ditt liv som au pair, hoppas själv på att kunna åka till vintern/ våren. Men jag har några frågor också. För det första undrar jag vad du hade för barnerfarenhet när du sökte? Sen undrar jag hur lång tid det tog från att du skickade in din ansökan till att du hittade den "rätta" värdfamiljen och hur många familjer du pratade med innan du bestämde dig? Ha det bra!

Jag hade suttit mycket barnvakt åt kompisar till familjen och mina egna syskon när dem var små. Sen praktiserade jag 3 veckor på ett dagis innan jag åkte för att få lite erfarnhet av mindre barn. Jag skickade in ansökan i december 2008 och fick första matchen i februari 2009. Matchades med ca 7 familjer innnan jag tackade ja till min nuvarande, pratade dock bara med 2. Nått enstaka mail till någon men matchningen va seg, usch! Men det är värt all väntan!

Hej!
Har inte kommenterat förr så det är väl på tiden. Tänkte bara höra med dig, är Scarsdale ett bra ställe? Stort/litet? Vad kan man göra där liksom? Jag ska åka som au pair om en månad ungefär (14 juni) och det råkar nämligen vara så att min värdfamilj bor i Scarsdale. Kan vara kul att höra din åsikt om stället ;)


Jag älskar Scarsdale, helt ärligt! Det är underbara människor som bor här, jätte fint, nära till NY. Affärer överallt och stor gemenskap med grannbyarna, allt sitter ihop på något sätt. Och nära till White Plains som är en större stad, 5 min från Scarsdale. Scarsdale downtown ser ut som en liten alpby, jättemysigt. Hela westchester county är bra i sig, det är 10 rikaste countyt i hela USA, riktigt amerikansk med stora maffiga hus, hemmafruar, stora exklusiva bilar, bra skolor osv. Massa au pairer också för den delen! Du kommer gilla det :) FYI Beyoncé och Jay-Z bor här haha!




come back

Vad har hänt med era kommentarer !?! Jag saknar dem! :(

Midsummer festival

Jag pratade med min värdmamma innan om sommarens planer för barnen och alla deras camp. Jag är inbokat på boy scouts campet med Edward nu, kan bli spännande haha! Sen frågade hon om jag ville spela Tennis med honom också en av veckorna, GÄRNA! Hannah har 2 veckor inbokade.

Jag frågade henne också om jag kunde få ledigt på midsommarafton vilket gick alldeles utmärkt. Ger man så får man ;) Så jäkla kul, Maja kommer vara här då, Elina kommer vara här och jag hoppas att alla andra brudarna kan få ledigt denna underbara högtid också för denna dagen ska bli en att minnas. Festival i Battery park på manhattans sydspets hela dagen och natten! I CAN'T WAIT!!!




rainy days

Chaffis dagen, idag öste regnet ner så det var helt okej. Har hälsat på grand master kim och klappat hästar, fin dag!
Regnshoppade lite med Jessica också, en urmysig kofta till kyliga sommarkvällar (inte för att vi har det här), en byxdress så jag kan vara chick i stan och slutligen nya undisar, det bästa du kan köpa i klädesväg, indeed!

Imorgon blir det regn också men sen kommer våra 30 grader tillbaka, lagom till helgen då jag vill ligga i central park och njuta av stadslukten!

Nu ska jag kolla på The O.C. Galet sugen på att gå ner och ta lite av barnens cookie dough glass men får nog stå över, fan! JAG VILL HA!

sweet

Nyss dumpat kidsen i skolan och ligger nu i sängen och lyssnar på Daugthry (lyssna på life after you) och målar naglarna. Har haft en toppen morgon med barnen och njuter av varje sekund jag har kvar med mina änglar. De pratade om den nya tjejen och gillade henne inte alls,  och hannah slänger ur sig kommentaren "Edward only wants pretty babysitters, like you and didi" Haha sweet! Han blev helt röd i huvudet och försökte försvara sig. Hannah kramade mig tusen ggr om och sa att jag aldrig får lämna dem. Sen går hon ner och några sekunder hör jag henne skrika från nedervåningen och jag springer ner i panik, då har en asball fågel kommit in i huset och det var det coolaste dem upplevt på länge, det tyckte även hunden. "Mimmi, did you expect that bird to come?" haha neej ? Inte precis vad jag gick runt och väntade på!!

How am I ever gonna be able to leave these angels


Rensar hyyyn

Både jag och Jessica har ansiktsmask på i skype haha! Jag kör på jordgubb och grädde och Jessica kör på sjögräs hahahaha som med allt annat!

Btw Mimmi har gjort ett kap som man kan hänga i julgranen, jäääääävligt hängbart!


Ny Au pair

Jag erbjöd mig i förra veckan att hjälpa min värdmamma med att hitta den nya au pairen. Jag vet att hon har extremt mycket på jobbet och tiden till att ringa, läsa applications, matchas och maila med nya au pairer inte finns. Och dessutom så vill jag vara säker på att barnen får en bra tjej som dem får kul med och som dem tycker om. Nu hade dem fått en ny match med en tjej från ukraina som min värdmamma vill att jag ringer imon. Hon var lite osäker av olika skäl men vi får se, jag ringer och grillar henne lite ;)

Men en hemsk syn var när jag pratade med min värdmamma om detta så såg jag att Hannah nästan fick tårar i ögonen, min värdmamma frågade henne om vad hon tyckte om den nya tjejen, och hon blev helt tyst och sa bara "okey". Min värdmamma kramade henne och gav mig en ledsen min, stackars barn! Jag fick en stor klump i magen, jag kände mig taskig som inte förlänger med dem. Och barnen vill inte annat än att jag ska stanna för alltid, hela tiden vill dem ha bekräftelse att vi har mycket tid kvar tillsammans.

I don't blame them. Jag hade inte velat att en person som älskat och tagit hand om en i ett år helt plötsligt ska dra och en ny person ska komma och bestämma över dem. Det var samma när jag kom, men man vänjer sig. Därför jag vill vara säker på att dem kommer trivas med den nya tjejen. All the best for my kids!

förbjudet

Bilder från helgen får ni inte denna gången för dem är inte okej haha. Kan beskriva dem istället, mycket guacamole, en perfekt passande yankees keps, powernaps på tunnelbanan och farliga blickar. Jag dansade som om det inte fanns någon morgondag i fredags och jag gillade det. Alla i min omgivning också för den delen, alla satt ner och skratta åt mig hela kvällen och jag och yankees kepsen underhöll gruppen. GO MIMMI! Jag och rooftop fredagar alltså!
Fin huvudvärk i lördags. Hjälpte Angelicas värdfamilj på deras dotters first communion. Underbart väder och höll koll på alla 30 ungar som ville bvara på studsmattan samtidigt. Sen tog vi tåget in till stan och mötte upp Jessica och Amanda på en mexikansk uteservering vid times square, drack gott och snackade skit innan vi gick till hudson och firade lite "syttende mai" och sen nästa taxi (hatar dem) ner till grove där vi snackade lite skit med eric i gossip girl i kön. Jaa även han fick köa och hans kompisar fick fixa in honom, stackars liten! Men vi hakade på fint i gruppen och tillslut gick dem före och vi vandrade efter haha! Sen spanade vi in en hunk i mössa hela kvällen och dansade vidare till new yorks hit music. Tunnelbanan hem var en upplevelse för sig och nu blir det yankees match i veckan!

New York slutar aldrig att förvåna.

All in baby

Jag slog på stort och skämde bort mig lite till minsann, hoppsan!

hihi

Nu bär det av mot stan med min tvilling Jessica. Hon powernapar och jag packar väskan. Ska snart brumma ner, vi har velat och velat och velat hela dagen och helt ärligt så tror jag att vi är lite beroende, det går liksom inte tacka nej till manhattan, och varför skulle man egentligen. Så nu blir det all in iallafall. Frågade mitt värdbarn innan vad han tyckte jag skulle köra.. "You can go to metropolitan museum of art" Joo lille vän det är precis vad vi vill en fredag kväll hahaha. "Okey so go to stew leonard's" (Det är en matbutik för er som undrar) "Eeeh what are we gonna do there ?" "Have fun!?!" sen fortsatte han med lite mer normala ideer som central park men sen spårade han vidare i home depot och cosco. weirdo!

 

Idag svettas man igen btw, vädret är cp!


Victoria's Secret

Idag skämde jag bort mig själv med en liten sånhär påse



Och i den påsen befann sig ett urgulligt och superskönt svart spets-nattlinne!
Mycket pengar och Mycket lycka, VS är bra!



supercharmen

Updates:

Morsdag - hon hade fått mitt sms och tackade så hemskt mycket i mail igår, hon har varit bortrest hela veckan nämligen. Så se där, jag uppvaktade min värdmamma iaf, lyckat uppdrag!

Banken - Jag satte på supercharmen á la Mimmi och fick tillbaka varenda öre som dem dragit. Jag lovade dock att komma tillbaka med Jessica och se till att hon skaffar ett bank of america konto haha också sa han till mig att jag inte komma tillbaka med detta problemet igen. "I can see that you paid attention to your transactions so I'll be nice this time, you tried. But it doesn't always show all your transactions on the online account right away" Nehe, hur fan ska man då veta ?? Men nu installerade han deras sprillans nya system på mitt konto, som egentligen inte kommer föräns till sommaren. Numera kan jag inte gå under noll, har jag inte tillräckligt med pengar så går inte köpet igenom, som normala svenska banker med andra ord. Därför jag har ett debit card och inte credit, stupid!

Gud vad min blogg är tråkig i veckorna haha, jag ber om ursäkt för detta. Allt äventyr äger rum på helgerna och nu är den snart här IGEN, herre min skapare!

The back up plan!

Vi (då menar jag alltid jag och Jessica, typ) var och kollade på The backup plan ikväll. Let's just put it this way, after this movie, it will take me a lot of persuasion to ever have a baby. O M G!



Hoppas på mer sol imorgon än vad vi fick idag! Godnatt

Svar på fråga

Postat av: lina

Hej! Hur funkar det om du ligger på plus på kontot när du skall hem till sverige. Kan du sätta över dom på ditt svenska då?
Funkar det svenska bankomatkortet i usa? eller är det rövdyrt att ta ut pengar på de?

Bankfrågan är det många som undrar över och även jag var fundersam när jag skulle hit först. Ska man skaffa konto eller inte. Vissa au pairer får sin lön i cash, vissa får det på en check (mitt fall) och vissa får det via direktöverföring på nätet. Jag skulle rekomendera er att skaffa ett amerikansk bankkonto. Även om deras system är helt cp, dem gör allt för att tjäna pengar på dig, men va bara tuff så brukar det gå som man vill ;)

Ligger du plus när du åker hem så är det bara att ta ut pengarna och sätta in på ditt svenska, amerikanarna har lite svårt för överföringar på nätet. Jag hade det först men det bara krånglade hela tiden och tog typ en vecka innan jag fick det. Och Jessicas värdfamilj visste inte ens om att man kunde göra så. (vilket är det vanligaste sättet i Sverige) Här använder dem checkar till ALLT! Checklandet nummer ett.

Det svenska kortet funkar, men som du säger, dem drar en summa varje gång du använder det så skaffa ett bankkonto här borta.

 

Hoppas du blev lite klokare!


montazami

Hahahaha roligaste bloggen på länge http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami/. Hon är en klockren brud, toffsar och ostkrokar så det står härliga till! Ta er en titt.

Jag får ångest när jag läser alla au pair bloggar och vad dem gjort för sin värdmamma på mors dag. Jag glömde inte bort min, men jag var inte hemma den dagen men inte heller sket jag i henne. Jag skickade ett gulligt sms och tackade för att hon var en grym hostmom, men jag fick aldrig något svar haha så misslyckat! Jag som hade bästa tillfället att fjäska, kul att hennes mobil inte funkar så nu tror hon att jag sket i henne haha! Life is hard

tisdagkväll

Mina fötter luktar skit och skype hackar när jag för ett intressant samtal med fröken Wernersson. Dagen har varit lång och tråkig. Bara massa körande hit och dit, bråk med min bank som drar massa pengar hela tiden för att jag går minus. Men inte konstigt att jag går minus när ni drar pengar så jag går minus och då drar ni en overdraft fee på det för att jag går ännu mer minus också fortsätter ni så haha! Jävla bank. Nu ska jag öppna chase istället för då får man 100 dollar haha plus att Jessica ska öppna bank of america så får jag pengar för att jag referar henne, awesome! Det är nya sättet att tjäna pengar, öppna massa random bankkonton ;) det är min flygbiljett till New York i höst typ, INGEN SHOPPING MIMMI! Men imorgon ska jag ner och tjaffsa lite till med banken, jag ska ha mina hundra dollar tillbaka, jag går inte med på att dem drar hela min lön för ingenting! Dont mess with Mimmi!

skypedate och riktigt date i kylan

Nytvättade lakan, nytvättade kläder och nytvättade tänder - livet är bra underbart. Fick jobba lite extra länge idag (känns som jag jobbat ganska mycket extra på senaste tiden) för värdpappan och Ed var på baseball match med deras lag och eftersom min värdmamma reser som vanligt så fick jag umgås med Hannah ikväll. Vi satte på en film och värmde varandra i soffan. Kallt som tusan i huset, undrar lite hur jag klarade av vintern. Ändå var det runt 15 grader ute idag, svinkallt tycker jag och har skakat hela dagen, huset är ännu värre. Antar att han fortfarande har AC'n på, brrr!

Idag har det hänt något spännande alls, lite skypedejter som lyste upp dagen och lunchbesök av Jessica, annars har jag bara degat här hemma.

Nu ska jag ragga 92.3 now (radiostationen som vi i princip kan förknippa vårat år med) hoodies. Vi träffade en grabb utanför konserten som jobbade där, han lovade att fixa och nu dök han upp på facebook. Jag va ute efter en hoodie men han var tydligen ute efter robinhood på bio haha, hur ska jag snirkla mig ur det här !?!

Hudson Terrace

Utelivet i New York är något speciellt, thats for sure. Det som händer här stannar här. Jag vill inte veta listan på sjuka grejer vi gjort och det blir inte bättre för var gång vi intar manhattan. Det ligger en förbannelse över ön, but I like it. Man lever bara en gång och man är bara ung en gång.

Vi besökte åter igen hudson terrace för skandinavisk fest. Träffade på gamla ansikten som vi skålade med. Det blev kopparbergs, lite charleston dans och ett förbjudet garage innan vi sa hej till grabbarna på La pomme, inte lika populära där. Tog en taxi hem till bronxville, stackars chauffören blev utskälld av Jessica, och även jag fick mig en omgång, inte riktigt klart för mig vad som flög i bruden men hem kom vi och somnade gott efter en galen och bra kväll.

Vaknade upp 2 idag, satte på solbrillorna och körde till park place bagel för frukost, brunch, lunch, something

The best stuff on earth

BakisBakisBakis

Hårt festande hemma hos lille bu ??


söta flickor på äventyr

Six flags bloggade jag om men här kommer lite bilder från parken

Emilia redo för inta alla berg och dalbanor

puss

 

 

 

 

jag vann en 92.3 now badboll, stolt som tuppen

 

 

Manhattan

 


Six Flags

Vi lever och är tillbaka rån Six Flags och det var lika roligt som vi förväntat oss. Kom iväg 8 som vi sa och hängde på låset 10.30 när dem öppnade. Nästan inga köer i början men sen byggdes det på snabbt, 1 timmes kö är det inte värt, spelar ingen roll vilken berg och dalbana det är, där går gränsen! Satt fast på george washington bridge på vägen hem så det tog typ 1,5 timme extra. USA har ett problem med deras trafik som amanda kommenterade i bilen i kön. "Detta är ett problem, faktikst" Haha!! Det är bron mellan NJ och New York, manhattan och detta var en lördag eftermiddag, ni kan tänka er rusningstrafiken en vardag när alla ska hem från jobb, inte okej!

Nu har vi precis avnjutit en subway macka och ska om en dryga timme ta tåget till manhattan för några timmars dansande, ovanligt!


Don't they look soo swedish !?!


Ett litet smakprov från mina morgnar med barnen, denna morgonen skulle vi försöka få deras grodor att dansa till Selena Gomez - naturally.
Lyckat uppdrag enligt barnen och liiiite sena till skolan!



internet is back

Förlåt för dåligt bloggande. Mitt internet var nere i 2 dagar men nu har min värdpappa fixat det åt mig.

Solen skiner även idag, 20+ nånting och Miami brännan tar sig igen. I'm lovin' it
Fredag och alla är på bra humör. Mina värdföräldrar ska ut och äta ikväll så jag är bossen över barnen, ganska säker på att kvällen kommer sluta på studsmattan och det kommer vara omöjligt att lägga barnen, jag känner dem alldeles fär väl. Men jag klagar inte, kvällstid med barnen är alltid roligt och man sparar pengar på att inte dra till stan och jag kommer vara pigg för morgondagens äventyr, I'm excited.

Jag fick ett ärenden att göra innan som jag mer än gärna tog emot. Han bad mig att vääääldigt försiktigt ta hans audi S5 (cabbe) till biltvätten, ohyeah baby! Jag och jessica skruvade upp och cabbade ner och for snabbare än vinden igenom white plains, fyfan vad härligt! Det är nått jag ska ha när jag blir stor, glassigt au pair liv för tillfället.

 



en dag under parasollet

Tjenixen, jag har njutit av solen hela eftermiddagen, läst lite i dear john boken, har fastnat helt och läser aldrig mer. men några sidor på en filt i trädgården. Röd och fin i ansiktet nu, njuter av ett kallt glas vatten och bra musik under parasollet på altanen. Internettet funkar inte inne i huset haha, har gått runt överallt och tillslut provade jag altanen, score!

Nu ska jag snart hämta kidsen, inga aktiviteter idag förutom tae kwon do efter middagen ikväll. Så det blir heldag i parken med glass och baseball i guess! Jag börjar bli kung. Btw så vill jag se the yankees snart. och när vi ändå pratar biljetter (nu går det undan när jag skriver haha, har brottom) så bokade jag biljetter till Six Flags igår. Fick låna bilen så på lördag bär det av mot Jackson, NJ 2 timmar söderut för x antals timmar crazyness. Då är man nog bra pigg och taggad till en utekväll på manhattan, tummen upp för adrenalinkickar!

 

 

Kramar från soliga scarsdale!


ENJOY!


















 

 


ontzagwekkend

Det finns så mycket bra låtar i detta landet, jag älskar att köra bil och byta fram och tillbaka på alla mina 7 lika bra radiostationer, där är en av grejerna jag kommer sakna mest med Sverige. Det kommer nytt hela tiden och jag försöker hålla mig uppdaterad och skriva ner alla så jag inte glömmer dem. Ipoden hänger efter dock, den hinner inte alls med i uppdateringen, sen blev uppdaterad innan Miami sist, en månad och by now så kulle den nog ha en hel ny spellista.

Idag har vi haft besök från Holland, en arbetskamrat till min värdpappa och hennes dotter var på besök. Jag och Jessica tog med henne till Starbucks och sen har hon varit med mig hela dagen när jag jobbat, hon älskade det och vill nu åka som au pair, bra jobbat Mimmi! Klart det lockar när solen skiner, barnen är på underbart humör, värdpäronen grillar och dagens schema är lätt som en plätt, vänta tills du ser baksidan min vän, när stormen är framme, det enda barnen gör är att bråka med varandra och skrika tills dem får sin vilja igenom, barnen är lediga från skolan, allt du gör blir fel och värdpäronen är missnöjda med din insats, dåååå är det inte en dans på rosor längre haha, men för det mesta är det totally faboulous to be an au pair, escpecially in my family!

Bilder från dagen:



Jag lämnade in min bebis på första servicen

Jag och Jessica gjorde egna wraps och åkte till Manor Park i Larchmont

Svensk skärdgårdskänsla

Long Island i bakrunden

En liten jag njuter av tropisk värme


Maja 15 år

Idag fyller världens bästa systeryster år. Det suger att vara 9 timmars flygresa bort från dig men jag hoppas du har haft en underbar dag med alla nära och kära. Hoppas du gillade presenten. Räknar ner tills vi ses igen, 3 månader!!

LOVE YOU


esquisita

Då fortsätter vi med lördagen. Vaknar upp till ett soligt manhattan och tom lägenhet. Vi utnyttjade möjligheten och gjorde oss redo för stan. Lämnade "lite" lovenotes lite här och var innan vi drog därifrån. Uppenbarligen väldigt uppskattat haha. Vi tog oss downtown med metron, mötte upp dem andra brudarna som sovit på ann st. Vi försökte minnas gårdagen på en diner med stora glas vatten, kaffe och pommes. Efter detta gick vi vidare till Gabriel och hans feta lya, här snackar vi. Och här kommer gossip girl in i bilden. Denna grabben bor mitt på wall street med lyxigaste lobbyn, dörrvakter och incheckning innan någon öppnar hissen åt dig och du kan påbörja din resa mot takvåningen. Nate och Chuck i gossip girl bor nämligen i samma byggnad, kan inte tycka annat än att han gjort ett bra kap på boende. Takterassen är inte sämre den, solstolar och manhattan/brooklyn view så man blir knäsvag!

Efter några timmars solning med snacks, svalkande dricka och dunkade musik så blev vi utslängda pga några föräldrarna med för mycket pengar har hyrt hela stället för en människa som inte finns ännu. Det tycker inte jag är rätt haha vänta med tills ungen är ute iaf! Vi drog oss vidare till en uteservering och beställde in onyttigt käk. Vidare hem, gjorde oss iordning och vidare till nästa flotta byggning med en jäkla massa pace studenter. En salig blandning må jag säg men underbart med riktig college känsla, alla drack bud light, svensk vodka i gröna muggar (gillade färgen starkt!) och kollade på the big fight, the event of the evening! Vi lovade ut svensk massage i en källare i brooklyn med staten island utsikt och diskuterade red sox och yankees, jag blev tillsagd att säga att red sox sucks vilket jag inte vet så mycket om mer än att det är Bostons lag och att mitt värdbarn avgudar dem! men goo yakees får jag nog säg. Vi blev uttråkade av boxningen på tv ganska snabbt och bestämde oss för att ta nästa cabride till Steve. Awesome musik på la pomme väntade oss och efterfest på grove i vanlig ordning. Vi diskuterade babys all over the world och studerade Jana och Sofias stångkunskaper dem införskaffat sig på poledancing kursen haha you go girls!

Kvällen slutade i bloggen som inte publiceras haha ibland undrar jag om jag är frisk, vissa ideer är inte okej, en halvtimme längre in på kvällen och vi hamnat i Boston. Tack Hyatt och chinatown!

Söndagen blev en häng i downtown, central park och fifth ave - dumt att klaga

 


And now it's May..

Nu är det varmt ska ni veta, ingen sol och regn i luften men hujedamej vad varmt det är, svetten rinner!
Jag klagar inte, det ska ni veta, jag filosoferar mer hur jag ska överleva sommaren här haha! Idag var sista TOEFL lektionen, det är bud på att fira. Tråkigare lektioner får man leta länge efter, lycka till ni som ska göra testet, weeeeird!

Har fixat ärenden efter college med min sovande vän Jessica, hon är så inspirerande att hänga med, hon sover 75% av tiden du spenderar med henne och antagligen ännu mer när hon är själv, förutom på nätterna då sitter hon uppe minsann! Ska jag dumpa henne !?!

Dags att hämta barnen, idag ska vi lämna girl scouts cookies och köpa gurkor. Trycka in lite baseball träning ska vi med få till.

ciao.

Erkänn ni är sugna på helg fortsättningen ;) ?? Gossip girl gossipet lockar, i know it!

SKÅL

Fredagen bjöd på uteservering där jag beställde in min livs första sushi, gjorde ett mesigt första försök då jag beställde in sushi med kyckling, avacado och bbq, gott var det så nästa gång kan vi prova fisk!

Vi firade Jessica och hade en grym girls night out. Vi skulle dragit vidare till hudson terrace för scandinavian valborg party men vi åkte direkt till empire hotel istället och lyxade till det med champagne och grymmaste utsikten. Sommaren har kommit till NY. Utomhus rooftop party med somriga klänningar och snygga brännor, är det såhär det kommer vara hela sommaren så blir det svårt att lämna i augusti.

Efter empire åkte vi vidare till grove för att dansa loss sista timmarna innan chelsea kallade. Snurriga i skallen var vi allihopa och damn vad jag sov hårt när grabbarna dunsade in nån timme senare. Tydligen så har jag fixat bekantskap med både taxichaffisar och uteliggare under kvällen. Amanda gjorde en klassiker och sov bort kvällen, Jessica headbangade i ett hörn tills huvudet gick av och Elin höll ihop tätt med stången. Emilia diggade livet.

 

Utsikten från paaaaaartyt

Fortsättning från helgen följer, glöm inte komma tillbaka! Det kommer innehålla mer rooftops, gossip girl detaljer, post its och central park


RSS 2.0