Valborg

Då var det fredag igen och solen skiner! Jag har precis varit på Edwards matte museum i skolan med min värdmamma. Jag kommer sakna alla trevliga och pratglada amerikanare när jag kommer hem. Du kan prata med precis vem som helst utan att det är konstigt.

Nu ska jag fixa barnens tvätt och min egna tvätt. Måste duscha och packa väskan för helgen. Vi ska ut och fira Jessica ikväll, ut och äta downtown någonstans sen utgång till empire hotel rooftop i guess (hoppas fortfarande på grove, go basementparty) Oavsett så ska vi slå klackarna i taket och visa hur man firar svensk valborg! Imorgon bitti (med 30 grader varmt!!!!!!!!!) så beger vi oss förmodligen, om vi har pengar kvar till Philadelphia över dagen, den som lever får se! Jag ska ha en kick-ass-weekend iallafall !

Enjoy Valborg my friends


Pics från Jessicas firande igår

En glad 20-åring!

Mat är sjuuuukt gott!

Och såhär lat blir man då, jag skäms!



World's best hostkids!

Solen är tillbaka i New York, jag älskar när man kan vara ute med barnen hela dagarna. Vi har spelat massa rugby, basket, baseball, hoppat studsmatta till svetten runnit, lekt i parken och ätit massa glass! Det är även kul att kolla på när barnen har alla sina aktiviteter på kvällarna. Speciellt Edwards Lacrosse och baseball träningar eftersom det är så himla amerikanskt. Tusen ungar med all utrustning som släpps av sina mammor i deras stora vans ;)

 


 

 

Btw, vilken 7 åring räknar kalorier i sin frukost ???!!!???!!??


Födelsedagsgris

Nu åkte precis Jessica hem och hela min säng är full av chockladsmulor. Jag firade som sagt henne lite i förskott så jag fick ha henne för mig själv. Gav henne en fin dekorerad påse med Miami minnen, jag har mvg i bild! (bild kommer) en stor chocklad cupcake med ljus i som vi delade på, ett kort och en ram med en bild på oss. Det stora kommer senare, den som väntar på något gott..

Jag sjöng en liten truddelutt för henne också kollade vi på The Hills och The City - fint!

I wish Jessica an TOTALLY AWESOME day tomorrow.

 

Även jag fick paket idag, av mamma hahaha tack så mycket! Du är söt!

 


08.20

Födelsedagar hit och dit, jag fixar och donar för alla. Alla vårans lilla JESSICA - LILLE BU fyller 20 år imorgon. Hon är bjuden till mig ikväll så jag får fira henne lite, sen imorgon joinar Elin och Emilia mig på firandet, torsdag ännu fler brudar då vi ska ut och äta och på fredag släpper vi bomben i NYC, fullt ös medvetslös!! 30 grader varmt, sommarklänningar, förfest i central park, skumpa, jordgubbar och ett jääävligt bra dansgolv så ska ni nog få höra om en galen helg i bloggen på söndag, om jag lever vill säga! LÄNGTAR!

Just nu hör jag hannah borsta tänderna utanför min dörr, hur hon räknar sekunderna på varje tand, WHY !?!

Min värdpappa ringde till min mobil innan när jag och Edward precis kommit hem från Tae Kwon Do. Han skulle mest bara meddela vilken tid han kom hem, men undrade varför ingen svarade på varken hemtelefonen eller min värdmammas mobil.. jadu lille rob, din fru är ute och hoppar studsmatta för tillfället, thats why! Hahaha, vilket garv han gav ifrån sig. Båda barnen och min värdmamma, hon såg btw helt mörbultad ut när hon kom in en halvtimme senare haha, där fick hon provat på au pair livet ;)


I'm living the dream

Jag har det jävligt bra har jag kommit på. Bättre än såhär kan man knappast ha det.



punkt.punkt.punkt.punkt.

Saknar Miami dock. hehehehe.




Wherever the future takes you

Tack snälla Sanna för den nya headern, hon pillar fortfarande på andra headers åt mig. Men med denna bakrunden så MÅSTE snön bort, hur fan gör jag !?!?!?! suck.

Har varit hemma med barnen hela dagen idag också, suuuuuper au pair i slutspurten på året! Barnen ville hellre spela kort med mig än att kolla tv (!) och läsa sagor med pappsen. Det är mysigt, jag klagar verkligen inte, ibland vill man inget annat än att bara sitta hemma och mysa med värdbarnen. Fick en mysig snuggle av Hannah också, försök lista ut vad det är om ni vill ;)

Annars idag har det varit College, tråkiga ärenden, playdates för båda barnen, fyllt hela bilen med girl scouts cookies, spelat rugby och haft en allmänt kalasbra dag! Man tänker så annorlunda nu när man vet att tiden är här är kort. Det är som Jessica beskrev det, en tickande bomb. Jag längtar jättemycket till att komma hem igen men för varje dag som går här så är det skrämmande och sorligt att det en dag ska ta slut. Lämna NYC, vem gör det liksom !?! Min värdmamma kommenterade igen häromdagen att hon tycker jag ska förlänga hos dem. Det är jätte tråkigt att säga nej, men ett år räcker, spelar ingen roll hur mycket jag älskar det, en dag måste det ta slut och jag är taggad på nya äventyr.

Och det skrev jag i förra veckan att jag skulle fundera ut. Jag har blivit lite klokare, tack vare www.gostudy.se, www.ibs-education.com, pappa och min värdpappa! Jag kommer inte förlänga, varken Cali eller NY. Jag är medlem på www.aupairworld.com där jag har Australien som önskemål, jag vill hålla alla dörrar öppna och Australien är min nästa dröm. har fått kontakt med några familjer. Men huvudmålet i livet just nu är min utbildning. Jag kommer inte plugga i Sverige så även där är Australien mitt högsta önskemål. Jag har kontakt med GOstudy än så länge. Just nu läser jag om ICMS (International college of mangament) som ligger i Sydney, Australien och Southern Cross Univeristy som ligger i Lismore uppe vid Byron bay och Gold coast. Jag vill plugga antingen International Tourism eller Event mangament. Det är spännande med framtidsplaner!! Jag ska studera vidare i detta och meddelar er så fort jag kommit fram till något nytt!

Men nu ska vi leva i nuet och kicka ass den sista tiden i Världens bästa stad!

There's no place like New York

Fredagen blev en westchester kväll. Var hemma med värdfamiljen tills 8 typ, lite kvalitetstid! jag och Hannah följde med Rob och Edward till deras baseball practice, och sen vidare till Edwards Lacrosse träning. jag och Hannah lekte på lekplatsen och rullade runder i gräset. Sen kom Rob och tog över tittningen och vi åkte hem till min värdmamma som kommit hem efter en veckas resande. Vi åt middag och catchade up veckans snack. Sen stack jag ut och hoppade studsmatta med Hannah, ibland kan man bara inte säga nej till världens sötaste barn även om det ibland är det sista du vill! Efter familjetiden åkte jag till brudarna som satt och picknickade i The bronx, Van Cortlands park. Vi satt på filtar och hade det awesome. Åkte vidare en kort sväng till rebecka innan jag följde med Amanda och sov hos henne.

Klockan ringde halv 11 på lördagen haha och vi packade väskorna och drog mot älskade manhattan. Gick inom lite affärer och slutligen en deli för att köpa lunch och dricka för att ta med till central park. Där satt vi hela dagen och njöt av underbart väder. Sov en blund, åt glass och fick många mörkliga grannar! Alldeles för mycket kärlekspar!
Lite senare gick vi vidare till Borders och läste tidningar, fråga mig inte varför. Gick vidare till Holiday inn och fixade oss inför kvällen och därefter dansade vi balett i tunnelbane stationen på colombus circle. När vi mötte upp Jessica (who's on crack btw) tog vi oss ner till st marks place och åt middag på en mysig mexicansk restaurang. Hög ljudnivå och alldeles för stark mat som slutade med att Amanda skickade tillbaka sin mat till köket och fick nytt. Jag stog emot och drack x antal glas med vatten. In my ass att det var bbq chicken i den wrappen, för att inte tala om såserna. But we had a good time though. Vi planerade utgången under middagen och kom fram till att prova den omtalade scandinavian festen på hudson terrace. Jag gillade stället, men regn och takterass gick inte riktigt ihop så vi satsade på att besöka det igen i sommar istället. Vi hoppade in i nästa yellowcab och tog oss ner till stammis stället, vårat säkra kort at La Pomme. Festen var i full gång. Vi dansade, höjde glasen, dansade och popped champagne! Vidare till Grove där efterfesten hölls, där försvann kontrollen på dem flesta. Världens härligaste gäng, ett tomt underground dansgolv, världens grymmaste musik och danser som inte riktigt existerar, I LOVE GROVE! There's no place like New York, trust me

 

Central Park

Best place in the world

Amanda

Wedding in the park

LOVE

Nu ska jag kolla klart på sweet home alabama, det lilla som är kvar. Tog princip hela filmen att blogga haha! jag är inte bra på att göra två saker samtidigt, det har jag hört!


Svar på kommentarer

I'm baaaack

Jag ska strax blogga om helgen, väntar på bilderna bara. Sålänge svarar jag på frågorna i era kommentarer, tack för att ni kommenterar så mycket by the waaaaay, I LOVE IT! Makes me feel famous haha!

Armbandet som en del frågat om är från Brighton. Jag har ingen aning om vad det kostar eftersom jag fått det i julklapp av min värdfamilj. Men visst är det fint, jag älskar det och bär det dag in och dag ut! Det var den bästa presenten jag kunde fått och jag kommer alltid tänka på NY, mitt år och min värdfamilj när jag ser det :)

Min blogg har jag startat på blogg.se för dig som undrade det! Grym sida!

Pappa - du får gäääääärna komma hit en sväng och ta med lite väskor hem, vore awesome!

Också länkar till mina kompisars bloggar, dem blev glada för den kommentaren och har tjatat på mig hela helgen att länka till deras bloggar haha!

Jessica

Amanda

Elin

ENJOY

In New York they get crazyyy


En inblick i Mimmis garderob

 

Är sjukt uttråkad så jag tog lite bilder på några av mina senaste inköp och annat skit!

Klänning från H&M

Klänning från ANGIE

Linne från American Eagle och shorts från Hollister

Skor från Pierre Dumas

Skor från märket ni ser på skorna haha fråga mig inte vad det är för nått!

 

Leggings från Icing

 

Mimmi från Sverige

Den vackraste ägodelen jag har. New York armband från Brighton. Berlocker med Yellowcab, Empire state building, Broadway, shoppingbag, statue of liberty, new york state map and the red apple!

Mimmi från en annan planet

Shotglas från diverse städer

Kort halsband från Juicy Couture och långt halsband från Icing

 

 


Filminspelning med Adam Brody

Vad fan gör man när en unge bara skriker och vägrar samarbeta på alla möjliga plan !?! Mycket är möjligt men där går nog gränsen, det finns bara inte. Du kan säg vafan som helst, du kan locka med allt och du kan hota med vad som helst, inget hjälper och du ser absolut inget ljus i tunneln. Den som har ett bra svar får gärna ge mig för idag tog mina ideer slut, jag fick dock som jag ville men det tog tid, energi och det var inget glatt barn jag hade att göra med resten av dagen!

Vår lärare på college blir bara mer och mer märklig. Jag förstår inte hur hon tänker, kanske är jag dum men har jag förstått rätt så är det fler än jag i klassen som tycker det. Efter college idag åkte jag och Jessica till New Rochelle där det ryktades om filminspelning till filmen The Oranges med Adam Brody och Leigthon Meester bla, det var lika sant som det var sagt. Dock varken Adam eller Leigthon syntes till, men ett helt filmteam var på plats med hela lastbils släpet. På en liten stillsam gata med fina hus i ett helt vanligt bostadsområde. Det sög att inte Adam Brody var där dock, lite därför vi åkte dit kanske haha! Men han var väl på lunch den jäkeln, men jag gillar att han hänger i våra hoods och han är mer än välkommen tillbaka! Tänk om han varit där btw, det hade inte varit liiiiite sjukt eller, hur många hade varit avundsjuka ??? Var ärliga! Jag ska hålla utkik, inspelningarna är nog inte slut än ska ni se!


Varning för ICKE normal bild!

Brody i grön tröja ;)

 

Jessica är lite cool!

Här googlade jag fram en bild från inspelningen tidigare i veckan!

 

Sen har jag lite bilder från Edwards tae kwon do test i tisdags också. Han var den enda black belt anmäld så grym som han är så fick han göra allting själv inför alla, han kickade ass. Jag är så stolt över honom, min lille favvo kid! :)

 

 

 

AWESOME!

 

Fredag imorgon, det gillar vi!


Nu är det nog

Är det möjligtvis någon av mina uuuuunderbara läsare som är bra på designer och grejs, för det första så MÅSTE snön på min blogg bort. Det är jag själv som satt dit den och det borde inte vara några problem att få bort den men det går bara inte, koden är spårlöst försvunnen så om någon skulle vilja ge sig på den utmaningen så får ni gääärna kontakta mig. Och för det andra om någon skulle vilja fixa en snygg header till mig, jag har inte att fixa!!

THANKS ! :)

tissues and tea

Började precis byta lakan på sängen, men kom bara till "ta-av-delen" därefter försvann mina krafter, jag får sätta på dem nya lakanen lite senare jag fär för trött för att göra det just nu. Förskylningen tar kål på mig, det är inte långt ifrån feber nu. Jag är varm, trött (fastän jag la mig 10 igår), snorig näsa, halsont, jätte ont i nacken och helt tomatröd i ansiktet. Jag vill inte vara sjuuuuuk, jag ber till gudarna att det inte blir värre än förskylning. Jag har för mycket att göra för att få det. Måse tillbaka och hämta audin på verkstaden idag också måste jag skriva uppsatsen tills imon, precis som om jag har krafter till det. Dags att vila ögonen en stund, det är en stressig eftermiddag med barnen och jag har college ikväll också!!


Jason Derulo konsert på Times Square


Original Video - More videos at TinyPic

hejsvejs

En underbar tisdag med strålande sol. Dock har jag åkt på en jobbig förskylning, rinnig näsa och halsont. Vaknade 2 gånger inatt helt svullen runt ögonen och lite smått snytattacker, fyyyy vad trött jag var!

Nu har jag precis lämnat in audin på verkstaden, skulle byta ut brake padsen men killen ringde nyss och ba du det är lite mer än så som måste bytas ut vännen, jaha ?? jag kan ingenting om bilar och ännu mindre på engelska. Jag bad dem ringa min värdpappis, jag blandar inte in mig själv i det där.

Idag har jag som plan att ta reda på min framtid haha, jag måste bestämma mig för vad jag ska göra med mitt liv. Nu är det mindre än 4 månader kvar i staterna och jag måste bestämma mig först och främst för om jag ska stanna min 13:e månad, vart jag ska ta vägen och om jag har råd, när jag ska flyga hem. Vad jag ska göra i höst, ska jag till New York och kommer jag ha råd med det ? När, vad och var (inte sverige) ska jag börja plugga, och allt annat jag vill hinna med i mina unga år ;) Haha, det är kul med framtiden, man kan göra precis vad man vill and I'm gonna continue to live my dream, fullt ut!

Nu ska jag fortsätta prata med Jessica i telen som sitter på den väldoftade tunnelbanan och njuter av livet i väntan på sina kompisar, nehe där la hon på! Då googlar vi framtiden istället!

Watch out, the sky is falling dooooooown!

Det är måndag och idag känns det inte jobbigt att det är måndag, det tackar jag mina värdbarn för. De är underbara, vi har gått runt och sjungt på "I'm awesome" låten hela morgonen, jag gillar när dem ifrågasätter alla låttexter hela tiden, några av kommentarerna jag fått:

"I'm only gonna break break your break break your heart" - That's kind of mean isn't it ? He just want to break your heart!

"Even if the sky is falling down" - Why is the sky falling down ??

"If you like this, it's because my little sister wrote it" från I'm awesome låten - Is that true, did she write it ??

Hahaha barns kommentarer kan slå det mesta and that's why i love to hang out with them!

Nu är det dags för college också hoppas vi på att solen spricker fram snart
Btw, jag har varit i USA i mer än 8 månader nu, kick some ass for that!


Feel the awesomeness

Gud vad jag är trött på grannarnas hund, knäpp igen, snälla! Den ger mig huvudvärk på dagarna, väcker mig på morgnarna och håller mig vaken på nätterna. Inte populär i området!


Men nu var det helgen jag skulle skriva om, till och med min blogg är på rutin nu, varje söndag spenderas till att blogga om helgen haha, ni behöver inte ens besöka min blogg på helgerna för jag skriver aldrig då, det märks på läserna, men vem vet, en vacker dag så kommer det ett inlägg så fortsätt att läs.
I fredags åkte vi in och mötte upp Jessica kompisar från sverige som precis landat efter besökt LA och sydamerika, bruna och fina. Vi fixade oss på deras hostel och sen åkte vi downtown i regnet, mötte upp pace university grabbarna och festade till det i deras lägenhet. Mer amerikanskt kunde det inte bli, askönt gäng som alla pluggar på pace och lever det där riktiga New York student livet som man drömmer om. Efter det mötte vi upp steve och åkte till hans rooftop party på upper west. Dansade loss och njöt av en ljuvlig manhattan vy högst upp i byggnaden. Vi alla åkte vidare till Grove, my favorite place och sen avslutade vi kvällen med efterfest i chelsea, the famous duplex haha!
Vaknade upp till pannkakor och en promenad i chelsea. Jag fick frågan om det känns konstigt att vara brunett och komma från sverige, hell no!

Vidare till brunch och sen lite shopping i soho, fick en liten dos av hollister, det var ett tag sen. Klockan tickade och det blev kväll igen och därmed dags för konserten. Det var ett rum fullt av dyngraka high school studenter, det var ingen vacker syn. Jag har upplevt svenska fjortisar men detta, det var något extra, inte okej! Jag är glad jag inte ör uppvuxen i USA, vem vet hur det skulle sluta. Konserten i vilket fall var grym, vi dansade till New Boyz, Aaron Fresh, DJ earworm, Kat DeLuna, Orianthi och JASON DERULO! Det dunkade på bra och var grym stämning.

Efteråt tryckte vi oss lite käk på en Deli och Jessica fick två pappersrosor av en gammal spanjor, Jessica kollar på honom som om han vore från en annan planet, men killen var stenseriös, han kollade på henne resten av kvällen, fram tills att vi lämnade delin. Vi vinkade in en taxi men istället stannar en limo och vi prutar fram ett bra pris och skruvar upp volymen till max och påbörjar festen i en limo bara sådär haha! That's how we do it in NYC. Tog oss till La Pomme och mötte upp steve. Kvällen började med att ett par friar uppe på klubbens lilla scen, crazy, hur kommer man på det !?! På enn nattklubb, men gulligt var det och hon sa självklart ja och stämningen blev genast bättre på hela stället. Rundade av runt 3 tiden och bestämde oss för att för en gångs skull ta tåget hem och det tackar jag gud för idag, himmelskt att vakna upp hemma!












Då var det helg..

Det är stress, stress och stress, alltid när helgen kommer. Har inte haft tid att blogga. men nu sitter jag ner med en tallrik spagetthi carbonara som jag precis slängde ihop. Har haft en hemmadag med allt som skulle fixas, köpt en ny jacka, upplevt ett friday miracle än så länge, och vi hoppas på fler haha. Nu måste jag packa ner mer grejer för helgen och skriva ut konsert biljetterna

köss

You gotta fake it to make it

Hahaha new yorkers ni kommer fatta vad jag snackar om nu, ni andra too bad! Jessica ringde till chunky (radiopratare på 92.3 now, NY hit music) innan, eller hon sms:ade med honom först sen ringer hon in till studion så svarar han, men han ber oss snabbt att vänta och sätter på lady gagas alejandro. Så det var inte mer med det, men han skrattade åt vårat sms, vi laddar upp inför lördagens konsert. Det är denna radiokanalen som håller i det, Jason Derulo baby!

Jag har haft en stressig dag och likaså kommer morgondagen bli, det är jobbigt för jag hatar att stressa men å andra sidan så går dagarna snabbt för vad väntar vi au pairer på hela veckan - jo HELG haha! Det är inte okej, vi lever för helgerna, så fort det är måndag så börjar vi räknar ner, meeeeen vi gör fortfarande världens bästa jobb, indeed!

Denna helgen kommer bestå av Manhattan (såklart), grove (again, kittelattacker liggandes på golvet och dance like there's no tomorrow), sverigebesök (Jessicas bästa kompis kommer), dater (har vi tur så för alla men Elin är ganska spikad haha, en pace university student som volontärt ska gifta sig med elin så hon får greencard), bruncher (det är givet) och massa andra galna ideer hoppas jag. Lite fler vad som förra helgen. Jessica började med att jävlas med Elin. Hon går fram till en kille och säger till honom att hennes kompis tycker att han är snygg, elin är inte riktigt med på noterna och undrar vafan Jessica håller på med. Han var tyvärr där med bruden men better luck next time. Elin blev inte så glad så hon rusar illa kvickt fram till en annan grabb som tydligt letar hemsläp för kvällen. "Hi are you singel cause my friend over there thinks that you're very hot". Och där var hon fast, denna grabben hängde efter Jessica största delen av kvällen, tiggde dricka mest men försökte få till ett och annat danssteg med henne, Jessica var förbannad. Samtidigt så hittar Elin mannen (pace grabben) i sitt liv och lever lyckligt resten av kvällen, henne såg vi inget av..

Mer sådant, Deli's funkar bra btw




visual - spatial intelligence

På tisdagar är jag från och med nu ingen babysitter längre, jag är en taxi driver. Galet vad jag flänger, 2 timmar i streck kör jag runt och droppar och plockar barn. After school clubs, ridning, tae kwon do och allt samma tider, måste hinna hämta ena när jag droppat andra, sen lämna den och tillbaka och hämta den andra igen och därefter hämsta den andra IGEN! Dagen går snabbt iaf.


ikväll blir det slappekväll, ska städa mitt rum, finally och skriva klart min uppsats till torsdag, satt och skrev på den innan när föräldrarna kom hem, jag möttes av två chockade ansikten "You're not doing homework are you ??" "I thought it was just the kids that had homework" Yeah well du trodde fel vännen, även lilla jag får slita med läxor. Jag skriver om Chess players visual - spatial intelligence to have the ability to solve problems that involves understanding of space and the ability to create imagery and transform it. suck.

Jessica kommer fatta att jag bara försöker spela smart, cause im not!




Uppskattning

Tillbaka till college idag, det är så tråkigt haha! Jag kommer nog aldrig hitta suget att plugga igen. Academic english är inte riktigt min grej, känner mig bara dum där jag sitter i min stol. Men vad gör man, jo sitt bästa. Jag suckar mest dock, men vår lärare är helt efterbliven, hon har ingen aning om vad hon pratar om och frågar man någonting så kan hon aldrig svara på frågan, vi gissade idag på att kom från kroatien eller ungern.

Man älskar att göra ett bra jobb när värdföräldrarna hela tiden tackar en för allt man gör som man inte tror att dem märker egentligen. Både mamman och pappan har kommit senaste dagarna och verkligen tackat och sagt att dem uppskattar det till tusen. Varsegod säger jag och fortsätter vara super au pairen mimmi ;)

Vår LCC var ju här i fredags, vi fick en ny i vintras för att våran gamla hoppade av programmet. Så hon skulle intervjua familjen mest, kolla upp regler och krav och ställa frågor om den kommande au pairen. Nu börjar letandet efter den lyckligt lottade au pairen som ska ta över efter mig, 1 Augusti ska hon sätta sin fot i detta huset, det är läskigt, jag fick en klump i magen, det är snart! Jag kommer vara kvar 2 veckor in på hennes år för att lära upp henne allting som jag bara kan på 2 veckor. Det ska bli kul men det kommer kännas konstigt, och jag håller alla tumarna att det blir en bra tjej så jag vet att barnen är i trygga i händer.

Nu är det sovdags, tjillevippen

Bilder från helgen slänger jag in också ja,
















There is one word

Helgen stavas A W E S O M E !

Galet och mera galet, och jag är nöjd. Fick lugnat mitt manhattan sug och inget har förändrats efter 3 veckor, bara lite mer sol, lite mer grönt och lite mer sommarklänningar på i stan. Det har varit galna taxiresor, utgångar, födelsedagskalas, dancing like there's no tomorrow, en hund-chaffis, oseriösa poliser och kittlande attacker på nattklubbsgolven - I LOVE NYC


Put your hands up for fridays

Och det var den veckan, snabbt ska det gå.

Fick inga barn med mig hem efter skolan idag, Edward hade after school club och H hade tydligen Brownies vilket jag missat.. Men 1 timme extra ledigt så jag klagar inte. Har lite att fixa inför kvällen, det blir stan med Jessica för att fira Mr. T och Diarta, förfest i Queens och sen utgång på manhattan, ska bli kul att träffa alla igen, det var ett tag sen!




I'm so damn happy

Jag börjar bli grym på baseball mina vänner, baseball, kunde man inte tro! I och för sig så bestämde sig Edward att gå över till grabbarna lite längre bort efter ett tag och spela med dem, antagligen var jag för tråkig. Men det var kul så länge det varade.

Jag är så varm just nu, stack ut och sprang vid 8, perfekt väder nån timme efter solen gått ner. Kom hem och la mig i badet och läste i Dear John, nu ligger jag i sängen under min fläkt och är så varm så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen, tropisk värme i april.

Fredag imorgon and I'm back in NYC after 3 weeks without it, daaaaaaamn I'm happy!

Better late than never

Äntligen torsdag och städerskan kommer, det älskar vi.
Morgonen med barnen var kalas, alla blir på så gott humör av solen och min värdmamma gjorde sig förtjänt av en sovmorgon och för en gång skulle stack hon inte till jobbet vid 6. Hon gick med dem till skolan när dem var klara och jag kunde njuta av lite kellogs special, classic! Då kom min värdpappa ner och tackade mig speciellt för min insats dem senaste dagarna sedan dem kommit hem, det uppskattas så tack R. Och han föreslog också att vi skulle börja skriva en dagbok typ, att jag skriver ner hur många timmar jag jobbar och vad som händer om dagarna, efter 8 månader haha! Men det var lite för den nya au pairen också, som hon ska kunna läsa i för att lära sig allt, lite svårt för mig att lära ut allt på en vecka.

Nu kommer snart Jessica och vi ska iväg till college igen, det är det enda vi gör om dagarna nu ehee!




Believe it or not

Vädret fortsätter att överraska, antar jag, eller ska det vara såhär varmt i April ?? 93 F står termometern på idag, vilket motsvarar 33 C, helt freaking unbelievable. Hur ska det se ut i sommar om Juli och Augusti är dem varma månaderna, det kommer gå utför mina vänner, spännande och se om man överlever sommaren. Hur som helst så bestämde jag och jessica oss för att ta tag i våra läxor vi fått eftersom vi kommit efter i våran nya college kurs pga våran semester. Två uppsatser och lite små uppgifter. Vi tog med böckerna och satte oss i solen på starbucks i Bronxville. Kursen vi läser nu är TOEFL preperation och ikväll början våran Broadway body workout..





Vilka pluggisar, plugga är ju inget jag kommer göra på ett tag iallafall haha!

The Last Song

Precis krypit ner i nybäddad säng, fin känsla.

Som jag skrev tidigare så har sommaren kommit till NY, 25 grader varmt och solning på schemat i april är inget att klaga på, lite lättare att ställa om sig från 2 veckor i värmen. Barnen njuter av vädret och är ute på studsmattan, cyklar och spelar basket hela dagarna, jag är med och leker, tvättar hunden med vattenslangen och grillar haha, jobbet ska man inte klaga på.

Biljetterna vi bokade var väldigt spontant, vi hörde reklam på nätet och 20 min senare satt jag hemma och bokade biljetterna. Det är nästa lördag inne i NY på broadway.. 92.3 now, one night stand med artisterna Jason Derulo "In my head", Orianthi "According to you", Taio Cruz "Break your heart", New Boyz "Tie me down", Aaron Fresh "Spending all my time" och DJ Earworm som har mixat ihop United State of pop, blame it on the pop ;) It's gonna be awesome!

Var på bio med Jessica nu ikväll, vi har gråtit ikapp till The Last Song och drömt oss bort till en liknande sommar i NY, love is everyting you need. Helt underbart fin film som jag kommer se många gånger om, älskade den! Lägger in trailern igen, tror jag gjort det innan ..



80 F

25 grader varmt, shortsen är på, konsert biljetter bokade och nu ska jag hämta barnen, tjillevippen

I'm home baby

Då var man på hemmaplan igen, och självklart astaggad på jobb imorgon. Det blev inga roundtriptickets till oss inte, det var overbooked men vi skulle inte komma hem föräns imorgon, och deeeeet går inte. Men hela flygresan gick bra, folk betade på flyget vilket språk vi pratade haha, nån frågade när vi landade och då hör man folk runt omkring "jaa det var det jag trodde" - "nej älskling du trodde danska" haha, jag erkänner att vi var ganska högljudda.

Elin och Emilia stog på flygplatsen när vi kom och hämtade upp oss, tack snälla tjejer och kul att se er igen :)

Och framförallt TACK världens bästa tjejer för världens bästa vecka, bästa semestern någonsin, jag har haft så jäkla roligt med er, ni är guld värda. Minnen så det räcker och bli över och nu ska vi fortsätta göra New York osäkert, välkommen hit värmen.

Också avslutar vi med : I WAS IN MIAMI BITCH!

Going back to NY is not to bad

Då var det kväll igen. Ännu brunare än igår efter ännu en dag på Miamis underbara stränder. Nu har vi duschat, njutit av solnedgången och ska strax ut och äta. Vi åt på en seafood restaurant nere vid ocean drive igår som vi ska gå till igen, halva priset på maten så då blir det samma pris som en vanlig restaurang haha. Igår beställde jag in garlic schrimp over linguini. Ikväll är jag sugen på den stora snow grab tallriken som Lindsey beställde in.

Nu ska vi njuta av sista kvällen i världens bästa south beach för imorgon vid lunchtid imorgon lyfter flyget hem och allt blir som vanligt igen, back to NY. Har kollat vädret och det är full vår hemma, 20 grader varmt, puss på det!


Sunshine and last day in Miami - All in


Party like a rockstar

Still, everything is awesome and I never wanna leave. Igår köpte vi biljetter till klubben Bed som erbjöd mat och dricka, men det sög, man fick jätte lite mat och det var nästan inget folk. Men det var lite coolt att man satt i sängar och åt och det var lite speciell underhållning under tiden, bilderna får tala. Vid halv 1 drog vi vidare till klubben Set, vi raggade upp en servitör på restaurangen vi åt på som fixade in oss där. Mer dans och great music. Det är nått jag kommer sakna den dagen jag flyttar hem tll Sverige (vilket jag förhoppningsvis aldrig gör). Traskade hem till hotellet kl 7 på morgonen, fina grejer.

Idag skulle vi åkt vattenscooter kl 10.30 som ingick i biljetterna vi köpte igår, men vi var dem enda (av 25st) som var vakna vid 9 så dem fick flytta tiden haha, så förhoppningsvis får vi göra det imorgon istället. Istället sov vi vidare till 12 och gick till stranden sen. Nu har vi suttit nån timma på terassen ute i solen. Laddade för ännu en utekväll i South Beach. Vi ska på uteservering först och sen vidare till Liv, den maffigaste klubben jag någonsin sett, helt grym var den. Sjukt stor nattklubb inne på ett hotell. Me like!
























Picture update

gårdagen:





today:





Bättre kan man inte ha det!

Vill du gifta dig med mig

MIAMI ÄGER!

Har blivi intervjuad av kunskapsgymnaiset globens skoltidning Distanz, tips på au pair livet, utomlandsdrömmar och ni kan läsa om vad jag gör osv. www.distanz.net


















RSS 2.0