Key West

Jag älskar denna semestern. Och jag älskar att ci har internet överallt så jag kan uppdatera, mindre jobbigt när man kommer hem. Vi kom fram till Atlanta efter första planet, men väl där så hade dem inte vårat baggage, såklart. Vi hade det som handbagage men dem tog det vid våran hastiga boarding för att det var för stort, men vi skulle få det så fort vi gick av planet igen, eftersom planen är så små. Men där va inget bagage, dem hade skrivigt fel ankomst ort på lappen så det tog Atlanta. Vi hade en timme på oss det var inte en chans att vi skulle hinna gå t till baggage claim och hämta dem och sen gå igenom security igen på världens mest trafikerade flygplats. Men det löste sig till slut, vi jagade 3 anställa på flygplatsen och dem tog hand om det. Nästa flyg var också fullbokat, dock inte vi som var drabbade denna gången men vi ville ha våra 2 roundtrip biljetter så kollade igen, men det var för sent. Kommer på planet och Amandas säte är upptaget haha, men han flyttar sig snällt till ett annat säte. På flygplatsen möttes vi av extrem värme och begav oss mot enterprice där vi hyrt bil. Vi fick en gul racer chevrolet, den är grym haha! Perfekt för 3 svenskar brudar på roadtrip. Vi började vår roadtrip efter ett besök på Subway. 5 timmar tog det, hur fint som helst när vi körde, långa broar och tusen öar med småhamnar, lyxiga båtar, fiskare och färgglada hus. Vi stannade till vid ett motel för att byta förare, det visade sig vara en liten brygga med stolar och palmer där vi satt och kollade på solnedgången med fötterna i varmt havsvatten. Helt otrolig utsikt, det var som en dröm.

Nu är vi framme på Key West på vårat hostel som vi delar med en liten asiat frn Atlanta. Vi har käkat pizza nere vid en pier och nu ska vi få oss några timmars sömn. Imorgon blir det stranden hela dagen.


Kommentarer
Postat av: Lollo ♥

Så kan de väl ändå inte göra? D: överboka liksom.. helt sjukt D: men ni verkar ju fått det bra iaf. Låter as najs :D



AHHA har du sett videon när en 3 åring osm typ älskar Justin Bieber får träffa honom? Så söt, haha. Nämde det för det var du som introducerade honom för mig, haha.



http://www.youtube.com/watch?v=AKEQwvaYI_k

2010-03-28 @ 20:49:41
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/
Postat av: mamma

Härligt o höra att allt e så bra!! Låter underbart!! Puss puss

2010-03-28 @ 21:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0