Larchmont

Det kommer bli många blogginlägg nu ett tag, eller många men dubbelt upp för jag försöker ta igen från semestern, antar att ni vill läsa och se bilder från allt.

Jag börjar med dagen idag, vi har ju sovit bort dem senaste 2 dagarna och så blev det även idag, vi gick upp halv 3 och käka frukost, brända bagels och apelsinjuice. Vi ville göra nånting med dagen så Elina kom och plockade upp oss och vi åkte till hennes smultronställe i Larchmont, köpte med kaffe och möttes av en amazing utsikt över westchester eastcoast, long island och manhattan långt bort bakom broar och öar. En helt annan del av NY som man inte riktigt trodde fanns. Vi satt på en bänk och pratade om framtiden. Kom också fram till att vi måste göra nånting med helgen, för sova mer kan vi inte göra. Så ikväll beger vi oss till Manhattan och slår klackarna i taget, vettigt eller ej, bestäm själva!

Ingen av oss hade kamera med idag men jag har googlat upp bilder från klipporna/parken vi satt vid, riktigt svensk skärgårdskänsla. Gör ju inte alls att man längtar mer till sommaren..





Visst är det vackert :) ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0